Zenészek, zenekarok, szavalók

Több alkalommal elhangzott, hogy zenészek, zenekarok, segítenének a megemlékezések lebonyolításában. Sok helyen, bizony volna rá igény, hiszen a házban nem sok jelentkező akad erre a feladatra. Arra gondoltam legyen egy téma azoknak a vállalkozószellemű művészeknek akik erre nyitottak, és ahol a szervezők megtalálják őket. Azok a szervezők akik ilyen jellegű programot szeretnének beiktatni itt jelezhetik, illetve böngészhetnek a jelentkezők között.

Hajni
Jó ötlet, az összefoglalóban is szeretnék majd írni róla.
köszi

Solymosné Füredi Juditnak:
Tisztelt Asszonyom, Kedves Judit,
(Ha tegnap délután hallotta) Valóban tervünk egy közös megemlékezés, amibe egyelőre a melléklet szerinti házakat gondoljuk bevonni.
Miután szó van - a Hollán 49- kapcsán - a Göncölszekér együttes részvételéről, az időpontot biztos nem én fogom eldönteni.
Nekem személyesen a minél korábbi időpont lenne jó, vagyis ha Önökkel összefonódnánk, akkor úgy, hogy délután öt-re befejezzük, mert este (ha már az eredeti családi tervvel szemben aznap nem vagyok külföldön) még lenne egy másik és más jellegű, 450 éves megemlékezésen való részvételem is.

Ezt az üzenetet még megkisérlem a fórumra is feltenni.

Üdvözlettel, Vajda András

2014.05.22. 17:36 keltezéssel, Solymos Róbert írta:
>
> Tisztelt Vajda András,
> a Pozsonyi út 54. sz. ház megemlékezésének egyik szervezője vagyok. Tájékoztatni szeretném Önt, hogy a mi a megemlékezést délután öt órai kezdettel tervezzük és körülbelül háromnegyed órán keresztül tart majd. Amennyiben a Szent István parkban egy közös megemlékezést terveznek, a házban történt megemlékezés után szívesen részt veszünk rajta.
> Üdvözlettel: Solymosné Füredi Judit

Megkérdeztem a Klauzál térhez Kovács Márton zeneszerzőt, színházi zenészt, kedves barátunkat. Valószínűleg szívesen részt venne valamilyen formációban a megemlékezésen. Ha végleges választ kapok, megírom.